| ..Aşk Şiirleri Ve Aşka Dair En Güzel Sözler... | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
fatih yönetici
Mesaj Sayısı : 289 Yaş : 28 Nerden : gonya İş/Hobiler : bilgisayar Lakap : fatih RUH HALİM : TAKIMIM : Kayıt tarihi : 06/08/08
| Konu: ..Aşk Şiirleri Ve Aşka Dair En Güzel Sözler... C.tesi Ağus. 09, 2008 6:14 am | |
| | |
|
| |
first-lady CEZALI
Mesaj Sayısı : 56 Yaş : 28 Nerden : konyaaaaaa İş/Hobiler : arkadaşlarımla buluşmak :) Lakap : yönetici Kayıt tarihi : 07/08/08
| Konu: Geri: ..Aşk Şiirleri Ve Aşka Dair En Güzel Sözler... Paz Ağus. 10, 2008 1:39 am | |
| | |
|
| |
fatih yönetici
Mesaj Sayısı : 289 Yaş : 28 Nerden : gonya İş/Hobiler : bilgisayar Lakap : fatih RUH HALİM : TAKIMIM : Kayıt tarihi : 06/08/08
| Konu: Geri: ..Aşk Şiirleri Ve Aşka Dair En Güzel Sözler... Salı Ağus. 12, 2008 5:33 am | |
| | |
|
| |
fatih yönetici
| Konu: Geri: ..Aşk Şiirleri Ve Aşka Dair En Güzel Sözler... Salı Ağus. 12, 2008 5:34 am | |
| ___bitti____... Kelimeler bitermi tükenirmi Tükendi işte Hayat yaşanmasa bitermi Bitti işte Mevsim hep sonbaharmıdır Ilk baharım gecti işte Ya iki gözüm sevdiğim Ya kimselere söylemeye kıyamadığım El oldu işte Denizlere beraber bakmadıkmı Bir sigarayı paylaşmadıkmı Beraber gülüp ağlamadıkmı Sen benim değilmiydin, bende senin Eee be sevdiğim Bitmez diyordun Bak ! bitti işte | |
|
| |
fatih yönetici
| Konu: Geri: ..Aşk Şiirleri Ve Aşka Dair En Güzel Sözler... Salı Ağus. 12, 2008 5:34 am | |
| SUSARAK SEVDİM... Gözlerinde kendimi gördüğüm o gün inandım sana Öyle derin öyle güzel öyle anlamlıydıkki bakışın Ömrümü istesen verirdim o an Dudaklarından dökülmesede kelimeler Aktı gözünden yüreğime Sesiz anların feryadındı Bakışlarında yetim bir çoçuğun acısı Elimi tutmaktan korkardın Ama gözlerindeki ben anlatırdı sevgini Öyle mahsumduki aşkımız sanki dillense Yok olacak kirlenecektti Bir papatyanın mayoş kokusu gibi Gizli doğal ve sadeydi Ben hepsenin gelişini bekledim gitmelerinden korkarak | |
|
| |
fatih yönetici
| karabela... yüreğimde fidan oldun büyüdün, Ağaç idin bağımda, çınar oldun yürüdün. Nasıl söküldün öyle, çatır çatır içimden, Köklerin yüreğimde kan revan oldu birden. Çalı çırpı bıraktın giderken yüreğimde, Hepsi bir kıymık gibi beynimin her yerinde. Dilin ne derse desin, gözün öyle demiyor, Seni sevmedim derken, dilin yalan söylüyor. Burası ****** parkı, karşımız anadolu Gönlümün öbür yanı ondan böyle sır dolu. | |
|
| |
fatih yönetici
| Konu: Geri: ..Aşk Şiirleri Ve Aşka Dair En Güzel Sözler... Salı Ağus. 12, 2008 5:35 am | |
| içim yanıyo sevgılım... İÇİM YANIYO SENI BIRAKTIGIM GÜN GÖZLERINE BAKTIM GITME DERGIBI GIDERSEN DAYANAMAM DIYODU AGLARIM BU GÖZLER SENDEN BAŞKASINA BAKMAZ DIYODU DAHA FAZLA YALAN SÖLEMESIN GÖZLERIN BANA UNUTMALIYIM SENI UNUTMALIYIM BAKARSAM GÖZLERINE GIDEMEM GIDEMEM BAKMAMALIYIM GÖZLERINE TUTMALIYIM ELLERINE SEVMESIN BU KALP SENI GIDEMEM GIDEMEM DAHA FAZLA KALAMAM ANLAMALISIN SEVGILIM OLMUYO SENLEDE SENSIZDE OLMUYO SEVGILIM elveda dıyıp gıdemıyom sevgılım | |
|
| |
fatih yönetici
| Konu: Geri: ..Aşk Şiirleri Ve Aşka Dair En Güzel Sözler... Salı Ağus. 12, 2008 5:35 am | |
| GIT NEOLUR... neden hep acılar yoldaşım neden hatayapan benım neden aglayan benım neden neden içimi yakan zalım mutlumusun benı benden aldın muttlumusun benı öldürdün mutlumusun söle mutlumusun tabı mutlu olursun zalımlık kanında var bitti gıt artık yüregimden gıt sevmıyeyım senı gıt özlemıyeyım senı gıt dınsın göz yaşlarım gıt neolur kalbımden gıt | |
|
| |
fatih yönetici
| Dilin Yalan Söylüyor... Tohumdun yüreğimde fidan oldun büyüdün, Ağaç idin bağımda, çınar oldun yürüdün. Nasıl söküldün öyle, çatır çatır içimden, Köklerin yüreğimde kan revan oldu birden. Çalı çırpı bıraktın giderken yüreğimde, Hepsi bir kıymık gibi beynimin her yerinde. Dilin ne derse desin, gözün öyle demiyor, Seni sevmedim derken, dilin yalan söylüyor. Burası ****** parkı, karşımız anadolu Gönlümün öbür yanı ondan böyle sır dolu. | |
|
| |
fatih yönetici
| AŞK BU BELİMİ OLUR ... Bir gelincik tarlasında koşarsın rüyanda Yüzünde bir gülümseme vardır uyandığında Aceleyle tararsın saçını Sürersin en güzel en can yakıcı kokunu Giyersin afili kıyafettini Durakta bekler seni Geçmiştir bir sürü araba ama binmez bekler seni orada Usulca tutar elini günaydın der sana Aşkın sıcaklığı bir durakta seni bekleyen sevgilidir bazen Bir fırtına çıkmıştır ağaçları kökünden söken Bir kara bullutur gök yüzünde yağmur bekleyen Bir şimşektir yer yüzüne kızgın öfkeli inen | |
|
| |
fatih yönetici
| BİZAMANLAR İDİ... EWET SEVMİSTİM HEMDE ÇOK BİZAMANLAR ASIK OLMUSTUM HEMDE ÇOK ÖLÜMÜNEYDİ AMA BİZAMANLARDI ÇOK GÖZ YASI DOKMUSTUM UGRUNA AMA BİZAMANLARDI KALBİM YANIYORDU SENİN İÇİN AMA BİZAMANLARDI O ZAMANLAR OZAMANLARDA KALDI SİMDİ İSE BİTTİ | |
|
| |
fatih yönetici
| Konu: Geri: ..Aşk Şiirleri Ve Aşka Dair En Güzel Sözler... Salı Ağus. 12, 2008 5:36 am | |
| SİYAH... Sevdiğim vardı İnci gibi gözleriyle aydınlatırdı her yeri Ya o olacaktı ya da ölüm beni ondan ayıracaktı Ama onsuz olmazdı Hayatımda çünki o en güzel kızdı %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% KONUŞMAK DERTLERİNİ PAYLAŞMAK İSTEYENLERE MSN ADRESİM BU EKLEYEBİLİRLER HERZAMAN DERTLERİNİ PAYLAŞABİLİR MERAK ETMEYİN SIKI BİR | |
|
| |
| ..Aşk Şiirleri Ve Aşka Dair En Güzel Sözler... | |
|